Spelletjes

Vis in het Net: Niet De Vetste Games. Maar wel leuke spelletjes. Klik op de naam het spelletje dat je wil spelen. Je hebt wel de flash 5 speler nodig! Werken je pijltjestoetsen niet? Klik nogmaals in het spel, of verfris de pagina.

Huwelijksgasten
Nog voordat Het Huwelijk van Máxima en haar toekomstige ego was aangekondigd was er al gedoe over de gastenlijst. Het resultaat: een lange lijst namen van mensen die wel of niet naar de Nieuwe Kerk mogen komen. Maar wie zorgt er dat de foute gasten écht niet komen? Juist. Daar ben jij voor ingehuurd.

Houd bij de ingang van de Nieuwe Kerk de foute gasten tegen, maar laat de goede gasten door. Salueren wordt op prijs gesteld.

Vang De Vis
Een super internet game over nieuwsvergaren: Vang de vissen, maar kijk uit voor de wannabe's!

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 3

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon