Weet u het nog?
Ja lieve mensen, dit was
de Nationale PopcornLoterij
ten voeten uitStichting Poen! steunt Novip
Je kent ze wel: die mensen die achterin de bioscoopzaal zitten op de veertigste draaidag, in plaats van voorin bij de première. Mensen die nog nooit een limousine van binnen hebben gezien. Van die jongens die je vanuit je skybox in het onoverdekte deel van het stadion ziet staan. Stichting NO-VIP komt op voor mensen die gewoon niet bepaald interessant zijn. Met uw geld organiseren ze afterparty's met look-a-like's van bekende artiesten, nodigen ze NO-VIPS uit bij de première van Blokker-koopvideo's en geven ze galafeesten volgens de NO-VIP methode: samen in de achtertuin met een lekker kopje Gala-koffie. Geef dus snel en veel, want er zijn meer NO-VIPS dan u denkt!
Stichting Poen! steunt het Nationaal Epileerfonds
Met de zomer voor de deur - en de eerste stranddagen alweer achter de rug - komt het Nationale Epileerprobleem weer hard en duidelijk aan de oppervlakte. Voor velen in dit land is het immers te lastig of gewoon te duur om de benen en oksels een beetje normaal bij te houden. Het Nationaal Epileerfonds helpt op zoveel mogelijk fronten - van subsidie op strips, mesjes en scheerapparaten tot grote Ambachtelijke Beenscheerdersfeesten op toeristische locaties. Help het fonds om de ongeschorenen er aan de haren bij te slepen en geef zoveel u kunt. Of zit u liever deze zomer op het strand weer met uw handen in het haar?
Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon