Alle nieuwsflitsen

Pagina van 105. | eerste | vorige | volgende | laatste | oude archief |

LENTE BREEKT TOCH UIT!
Meteo Consult en het KNMI lieten ons geloven dat we in een nieuwe ijstijd waren beland, maar de natuur roert haar staart, maart doet wat hij wil, en daar is dan toch, in alle glorie en hevigheid, de Lente met een grote L.

Bij het eerste ochtendgloren was aan iedereen die op dat uur al uit zijn winterdepressie was ontwaakt meteen duidelijk dat deze zonsopgang eindelijk nieuwe warmte zou brengen. En iedereen die niet al wakker was, werd dat wel door het vrolijke geluid van de duizenden vogels, die vanaf ontspruitende takken en ontluikende bloemetjes met hun veelstemmige zang het nieuwe leven welkom heetten.

Eenmaal buiten gekomen - en wie kon daar vanochtend lang mee wachten? - zag men de ontelbare verschillen met de barre wintertijd van, wat lijkt het reeds lang geleden, gisteren nog. Kindertjes huppelden met losse jas naar de zandbak. Dames toonden met fleurige jurken en blond beschenen, nonchalant gedrapeerde coiffures hun zolang verborgen gehouden elegantie. Heren lieten hun wollen pak thuis en fietsten in demi overjas en met hun colbert losjes om het stuur naar hun werk. Gezinnen aten hun ontbijtgranen of zelfs een vroege croissant op de veranda, badend in het zonlicht. Overal lagen poezen zich spinnend op hun rug te warmen aan de komst van het nieuwe leven.

Het KNMI heeft bij monde van Erwin Kroll (kaki driekwart broek, witte singlet, petje en zonnebril) zijn excuses aangeboden. "Dat we dit niet hebben zien aankomen is een dieptepunt in vijfhonderd jaar meteorologie. Ik zou wel kunnen huilen (als het niet zulk lekker weer was geweest). Wij hebben mensen de moed in de schoenen laten zinken en ik weet niet hoeveel depressies en misschien nog wel erger veroorzaakt. En dat alleen - ik kan het niet anders brengen - omdat we dachten dat we het beter wisten. Omdat wij ons volledig onterecht, dat blijkt wel weer, boven de eeuwige, universele cyclus van de natuur dachten te kunnen plaatsen."

Gelukkig kan het KNMI, opnieuw vanwege het lekkere weer, rekenen op vergeving. Maar niet iedereen is tevreden, want er wonen in dit land ook nog boeren. Landbouworganisatie LTO Nederland zou vandaag net een claim indienen bij het ministerie van Hobbykippen en Overige Landbouw. Boze boeren eisten compensatie voor de fruitoogst die door het koude voorjaar dreigde te mislukken. Nu de appels letterlijk uit de takken knallen heeft LTO besloten deze claim in te trekken en namens gedupeerde boerenkooltelers aan het werk te gaan.
21-03-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Marko Milosevic Erkent Dood Slobodan Niet
De in Nederland aangekomen zoon van de onlangs aan TBC overleden VN-verdachte Slobodan Milosevic weigert de dood van zijn vader te erkennen. "I consider this death false death." (Ik beschouw deze dood valse dood).

Hiermee verwijst Milosevic jr. duidelijk naar de eerste uitspraken van zijn vader voor het Joegoslavië-Tribunaal, dat hij, in 2002 (dus vóór zijn dood), een vals tribunaal noemde. Waarom Marko helemaal naar Nederland is gekomen om de dood van zijn vader te ontkennen is onduidelijk. Naar verluidt wilde hij een persoonlijk gesprek hebben met Milosevic' vaste Haagse verpleegster, Lucia. Deze zegt echter "niets van doen te hebben met de vermeende dood van Slobje."

Bij het tribunaal is een impasse ontstaan, nu aan het overlijden van de hoofdverdachte wordt getwijfeld. Hoofdaanklaagster Carla del Ponte vindt dat de dood afdoende is vastgesteld door een internationaal team van pathologen-anatomen. Maar Marko Milosevic noemt dat "typisch westerse waarheidsarrogantie, wat we nog kennen van het gedoe rond Servisch Kosovo." Volgens hem is het nogal logisch dat de dood wordt vastgesteld "als je er pathologen op afstuurt." Hij stelt voor een Servisch team van slaapdeskundigen nog eens goed de situatie te laten beoordelen.

De rechtbank doet vanmiddag een tussenuitspraak over de zaak. Overwogen wordt om Milosevic junior de honneurs te laten waarnemen tot duidelijk is hoe het met senior gaat.
14-03-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
En nou wegwezen met die zorgreclames!
We zijn ziek van Rogier van Boxtel. Ziek van somewhere over the rainbow. Ziek van "je kunt zelf kiezen of je kraamzorg wilt". Ziek van Univé, Anderzorg, Menzis, FBTO, Ohra, National Academic, Achmea, Zilveren Kruis, Agis en die andere honderd verzekeraars die ons vanuit tv, krant, reclamebord en radio elke minuut van de dag, dag en nacht, ziek maakten met hun geldverslindende zorgreclames.

Miljoenen smeten ze over de balk om ons duidelijk te maken dat ze er niet zijn om winst te maken, maar om ons goede geld te besteden aan betere zorg. Voetbalclubs sponsorden ze. Tv-spelletjes sponsorden ze. Ze stuurden elk voor een klein kapitaal aan folders naar half Nederland. Ze zijn allemaal no-nonsense en ze zijn er allemaal voor JOU speciaal, want ze begrijpen je en ze weten wat jij wilt.

Een normale boekhouding bijhouden lukt ze niet, maar ons vertellen dat we allemaal zo vreselijk verschillend zijn en dat we ons daarom en masse als lammeren naar de slachtbank van die ándere basisverzekering moeten laten leiden, dat kunnen ze maar al te goed.

We hadden tot 1 maart de tijd om van verzekeraar te wisselen. Dat hebben we allemaal gedaan. Nu is de winkel al dagen dicht en toch zien we hun reclames nog overal: Stap nu over! Zijn ze gek geworden? Loopt hun klok een maand achter?

Zorgverzekeraars: jullie zijn allemaal fijn op de buis geweest, we hebben het zonder al te veel morren allemaal ondergaan en nu is het af. Nu een jaar koppen dicht en aan het werk!
03-03-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Olympische HSL Blijkt Ramptrein
De spectaculaire rood-wit-blauw geschilderde Thalys die de Nederlandse Olympische Helden vanaf hun overstapstation in Frankrijk naar Zwolle moet brengen, heeft meer problemen dan je zelfs van de NS kan verwachten. Hiermee loopt een publiciteitsstunt van de hoofdsponsor uit op een logistieke ramp.

Het begon al bij het vertrek. De eer om de trein op precies het juiste moment te laten vertrekken, door middel van het eenvoudig op het goede tijdstip (dus niet te vroeg of te laat) blazen op een fluitje, was toebedeeld aan schaatsster Marianne Timmer. Zij floot echter te vroeg waardoor de trein moest worden teruggefloten en de eerste vertraging een feit was. Timmer werd meteen weggestuurd en moest haar reis stilletjes in de bioscoopwagon voortzetten.

De zeer gemotiveerde sporters probeerden er natuurlijk alles aan te doen om deze vertraging weg te werken. De bekende shorttracker Niels Kerstholt bemoeide zich met de besturing van de hogesnelheidstrein, met als gevolg dat de trein opnieuw stilgezet moest worden omdat de verkeersleiding een onreglementaire inhaalactie had geconstateerd.

Toen de supersnelle trein net weer een vaartje van zeventig, tachtig begon te halen moest er opnieuw een noodstop worden gemaakt, omdat er knallen waren gehoord in de fitnesswagon. Het bleek een trainingssessie van Ireen Wüst te zijn.

Ondertussen lagen de schaatsers Wennemars, Verheijen en Kramer in de ziekenwagon, als gevolg van een mislukte polonaise. Bij het jolig binnentreden van de voorlaatste wagon - de keuken - is Sven Kramer helaas op een rondslingerend bouillonblokje gaan staan, waarna hij onderuitging en ook nog eens Carl Verheijen met zich meetrok. Erben Wennemars was de enige die bleef staan, maar hij wist niet goed of hij daar nou blij om moest zijn of juist niet. Dit dilemma bracht hem weer eens zodanig in verwarring dat hij toch ook maar ter observatie werd opgenomen.

Toen de trein dan uiteindelijk vrolijk door kon rijden moest er toch nog even gestopt worden om een verstekeling buitenboord te zetten: de Belgische ex-schaatser Bart Veldkamp dacht dat het tijd was geworden om weer Nederlander te worden en was dus pardoes, dat wil zeggen zonder enige inburgeringscursus, aan boord van de Hollandse Heldentrein gestapt. Dat kon natuurlijk niet.

Het laatste bericht dat wij vanuit de trein hebben ontvangen is zorgwekkend. Als we het goed begrepen hebben had de machinist met schaatsster Renate Groenewold afgesproken dat zij even mocht sturen, maar helaas was ze nergens te bekennen. "Waar is Groenewold?" en "Groenewold is in geen velden of wegen te bekennen" waren veel gehoorde uitspraken. Dus riep de machinist andere sporters op om even het (niet al te nuttige) roer van de Thalys over te nemen.

Door de telefoon van onze reporter te plekke hoorden we nog net bobsleester Ilse Broeders zeggen: "Ja, laat mij maar even sturen". Daarna hoorden we alleen gekraak...
27-02-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Dittrich Volledig Definitief Zeker Zonder Twijfel Gegarandeerd Weg
Boris Dittrich - bekend van het over de knie liggen - heeft zojuist aangekondigd op te stappen als fractieleider van D66. Dit naar aanleiding van de stevige kritiek vanuit zijn partij over de wijze waarop hij het debat over de Afghanistan-missie heeft aangepakt.

Zijn strategie van tegen stemmen, voor zijn, dreigen met crisis als we wél gaan en uiteindelijk helemaal begrijpen dat we niet níet gaan, bleek zelfs voor veel D66-leden te wispelturig (en dat zegt wat!).

In een emotionele verklaring heeft Dittrich laten weten dat er niets anders op zit: "Voor mij geen schoonheidsprijs, integendeel: daar is het gat van de deur Boris. Ik stap op. Ik blijf niet langer zitten. Deze kritiek en mijn eigen opvattingen over mijn gedrag laten voor mij maar één mogelijkheid open: weggaan. Ik leg mijn functie neer. Mijn taken zijn onverenigbaar met het beeld dat ik over mezelf moet hebben dus zeg ik: tabee. Ik ben weg. U zult mij hier niet meer zien. Bye-bye. Ik ben weg hoor. Tot ziens."

Direct na deze verklaring is door partijvoorzitter Frank Dales aan Dittrich gevraagd of hij toch niet wil blijven. Hierop heeft de D66-er in hart en ziel toegezegd zijn oude functie weer volledig op zich te nemen. "Maar alleen omdat je zo aandringt."
03-02-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Schinvelders Zijn GroenFront! beu
De leden van actiegroep GroenFront! die door de ME! en marechaussee! uit de bomen van het bos bij Schinveld zijn verjaagd, hebben zich massaal genesteld in het gelijknamige dorp. Op het dorpsplein is een semi-permanent woonkamp verrezen, en aan menig boom, kerktoren en schoorsteen hangen hutten met GroenFront!ers.

"We denken erover om hier permanent te blijven," vertelt Joedjeen Terzan, één van de meest fanatieke pubers in de beweging. "De mensen hier zijn zo vriendelijk voor ons geweest, we willen graag blijven. En koken hoeven we niet, want ze brengen ons eten."

Maar bij de bewoners is de vriendelijkheid er wel af. Men klaagt over de "hippies" en "nietsnuttende bohémiens" die het dorp bevolken. Het hele dorpsleven is ontregeld en bovendien zouden de tot voor kort geliefde actievoerders eten stelen.

"Gisteren bakte ik nog een fijne vlaai voor de kermis en de eerste communie van ons kleinste. Hij was de oven nog niet uit of weg was hij: de boom in," vertelt mevrouw van Brunssum!, een in het dorp alom gerespecteerde 52-jarige moeder van negen dochters en twaalf zonen. Maar tijdens de acties in het bos heeft ze de actievoerders toch zelf ook eten gebracht? "Da was ander hè. Toen beschermden ze ons bos. Nu zitten ze hier maar, dat stelletje profiteurs!"

De bewoners hebben in een gezamenlijke petitie de ineens weer uitermate populaire vervangend burgemeester Zuidgeest! gevraagd om een noodverordening uit te vaardigen, waardoor de bomenkappers, als ze klaar zijn met het bos, door kunnen gaan met het neerhalen van "alle planten, gebouwen en overige inrichtingen hoger dan 2 meter 50 in de gehele gemeente Onderbanken!" Ook is onderling afgesproken een week lang alle maaltijden - ontbijt, vlaai, lunch, vlaai en diner - met overdadig veel vlees te bereiden, om zo de "eco-uitvreters" uit te hongeren.
10-01-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Intern Onderzoek Douane
De Nederlandse douane begint een intern onderzoek naar de wijze waarop op Schiphol de holtes in het onderlichaam van passagiers uit Suriname, de Antillen en andere enge landen worden gecontroleerd. Dit naar aanleiding van indringende klachten van slachtoffers en de Nationale Ombudsman over de mensonterende wijze waarop de douaniers met harde hand onschuldige burgers bejegenen.

"We zullen de gang van zaken bij de betreffende organen diepgaand doorlichten," vertelt hoofdbrigadier van de douane Arend Achterwerk. "Want zoals elke douanier behoort te weten, maar wat blijkbaar nog niet iedereen in de gaten heeft: er zijn grenzen."

Volgens Achterwerk zijn de regels voor inwendig onderzoek de laatste tijd wel degelijk aangescherpt, maar zijn deze voor de douaniers die iedere dag weer de handen uit de mouwen moeten steken holle frasen gebleken. "De inwendig controleurs zitten dagelijks letterlijk tot over hun oren in het werk. Ze komen met enige regelmaat handen te kort om hun controle goed en snel uit te voeren. Daardoor zien ze vaak geen gat meer in hun werk, wat nou juist wél de bedoeling is. Onze interne memo's blijven dan natuurlijk liggen. Ethisch gezien tasten deze collega's ongewild volledig in het duister."

Het zelfonderzoek moet deze spiraal doorbreken. De douane wil de hand diep in o.a. de eigen boezem gaan steken. "Want hoe begrijpelijk de huidige toestand ook is, de collega's die te ver zijn gegaan moeten met de billen bloot. Inwendig onderzoek luistert nou eenmaal erg nauw, dat kan je niet maar een beetje met de natte vinger uitvoeren. Het is echt buigen of barsten op Schiphol."
06-01-2006 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Schiphol Profiteert Flink Van CIA-Vluchten
Luchthaven Schiphol heeft minister Bot van Buitenlandse Zaken gevraagd "niet al te kritisch" te zijn over de geheime CIA-vluchten die volgens allerlei geruchten onze nationale luchthaven zouden aandoen, en waarmee Afghaanse en Iraakse vijandelijke strijders naar Oost-Europese martelcentra vervoerd zouden worden.

Volgens een woordvoerder van Schiphol is het "natuurlijk niet de bedoeling dat dit soort vluchten plaatsvindt." Maar áls ze er dan toch zijn, dan maar via Schiphol. Gewoon, omdat Nederland nou eenmaal een handelsnatie is: "De dames en heren CIA-spionnen slaan dozen vol taxfree whisky in, en de gevangenen hebben een voorkeur voor hele dure Cubaanse sigaren".
22-11-2005 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
GroenLinks Breekt Met Volledige Fractie
Het bestuur van GroenLinks heeft het vertrouwen opgezegd in alle leden van de fracties in de Eerste én Tweede Kamer, en hun gevraagd vandaag nog hun zetel op te geven. Het bestuur kan de parlementariërs niet langer steunen, omdat gebleken is dat zij zichzelf meerdere malen hebben tegengesproken.

De affaire begon gisteren, toen het bestuur het vertrouwen opzegde in senator Sam Pormes, die tegenstrijdige uitspraken zou hebben gedaan over zijn verblijf in een Jemenitisch paramilitair trainingskamp en zijn betrokkenheid bij een treinkaping. Volgens Pormes is het echter normaal dat je jaren na dato niet meer precies weet hoe iets gegaan is: "Was ik nou een trein aan het kapen, of ging ik gewoon een dagje naar Drenthe, ik weet het echt niet meer precies."

Gelukkig ging het het bestuur van GroenLinks ook niet speciaal om een eventueel terroristisch verleden van de geachte parlementariër - dat kan tenslotte de beste gebeuren - maar puur om het feit dat hij hierover nu eens dit, dan weer dat vertelde. "Inconsequentie is een zonde voor een volksvertegenwoordiger," aldus voorzitter Herman Meijer, die na een kort onderzoek in de knipselmappen heeft besloten dat er géén parlementariër is die zichzelf nooit heeft tegengesproken.

"Alle Kamerleden blijken nogal draaikonten. Wij moeten ferm zijn en hebben daarom consequent onze fracties tabee gezegd. Ook willen we dat Kamerleden van andere partijen opstappen. Maar ja, dat willen we al jaren."

De fractieleden weten nog niet wat ze nu gaan doen. Femke Halsema denkt erover een "Groep Halsema" te beginnen, waarin dan alle ex-GroenLinksers plaatst zouden kunnen nemen. Marijke Vos, momenteel voorzitster van de "Groep Vos In Oprichting" denkt daar echter niet over: "Geen haar op mijn hoofd. Of misschien toch wel. Ach ja. Nee, toch maar echt niet." Gelukkig is er even bedenktijd, zegt Halsema: "We hadden toch al een fractie-uitje naar Jemen gepland, dus dan kunnen we daar eens kijken wat we gaan doen."
22-11-2005 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Saddam Veroordeeld - Westen Prijst Irak
Een klein half uur na het begin van het proces tegen de afgezette Iraakse leider Saddam Hussein heeft het speciale tribunaal hem schuldig bevonden en ter dood veroordeeld. Hiermee duurde de behandeling van de zaak, waarop velen bijna twee jaar hebben gewacht, wat korter dan verwacht.

De tijd tussen de arrestatie van Saddam en de eerste echte zitting vandaag was besteed aan het opleiden van de rechters en het zoeken naar bewijzen tegen de grootbesnorde en dikbebuikte dictator. Iedereen ging er dan ook vanuit dat het een langdurig en gedegen proces zou worden, waarin honderden bewijsstukken en getuigen de revue zouden passeren. Maar dat bleek gelukkig niet nodig.

Nadat de president van de rechtbank de zitting had geopend en Saddam en zijn medeverdachten de gelegenheid had gegeven de gebruikelijke taal (Arabisch, red.) uit te slaan, werd er een briefje van de Amerikaanse regering bezorgd. Hierin stond dat de VS over bewijs beschikt dat Saddam "het gedaan heeft." Dat nam bij de rechtbank alle twijfel weg, waarop dictator en kornuiten schuldig werden verklaard.

In het Westen is dit bericht in goede aarde gevallen. De Amerikaanse president Bush zei blij te zijn dat "Irak zich nu ook schaart in de lange rij van landen die weten wat een eerlijk proces is." De Engelse premier Blair voegde hieraan toe dat de vierendeling en ophanging van Saddam, die direct na de uitspraak zijn uitgevoerd, aantonen dat "er nu toch echt een nieuwe democratische, beschaafde staat" ontstaan is.

Ook premier Balkenende heeft ondertussen een reactie gegeven. Hij zegt de situatie "goed geanalyseerd" te hebben, en blij te zijn dat "Irak zich nu schaart in de lange rij van landen die weten wat een eerlijk proces is, waaraan ik nog wil toevoegen dat de vierendeling en ophanging van Saddam aantonen dat er nu toch echt een nieuwe democratische, beschaafde staat ontstaan is."
19-10-2005 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Samir A. Bekeert Hells Angels
De grote politieactie tegen 47 (vermeende) leden van de Hells Angels heeft een onbedoeld bijeffect gehad, zo blijkt uit een persbericht van Justitie. De vannacht aangehouden (vermeende) motorclubleden zijn overgebracht naar de extra beveiligde inrichting in Vught, waar ook de vrijdag opgepakte (vermeende) Hofstadgroepleden verblijven. Tijdens de eerste gezamenlijke lunchpauze is het (vermeend) Hofstadter Samir A. gelukt om zijn wereldvisie overtuigend op de Angels over te dragen.

(Vermeende) ex-Angels-baas Big Willem heeft direct na deze ontmoeting een officieel verzoek ingediend om voortaan als Mohammed Al Bigwillem te worden aangesproken. Alle (vermeende) leden van de Rotterdamse chapter zouden volgens het (vermeende) O.M. gezworen hebben zich vanaf nu alleen nog in te zetten voor de heilige oorlog "tegen de ongelovige varkens en bierdrinkende christenhonden." Drugshandel en interne afrekeningen zouden per direct zijn afgezworen.

"Dat laatste is wel positief, maar verder zijn we niet erg blij met deze ontwikkeling," aldus hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen. "Een paar moslims in een bestelbusje, daar kunnen we de politici nog wel tegen beschermen. Maar ik zie Geert Wilders al met achthonderd motorrijders achter hem aan."

Nieuwenhuizen sluit overigens niet uit dat de Angels alleen maar doen alsof ze terrorist zijn, om zo onder hun straf uit te komen: "Terroristen staan nu eenmaal veel sneller weer buiten dan iemand die, zeg, hasj naar de koffieshops brengt."

Andersom heeft ook de (vermeende) Hofstadgroep wat kunnen leren van de (vermeende) Hells Angels. Verdachte Jermaine W. zou direct ná de (vermeende) lunch tegen zijn ondervragers hebben opgemerkt dat Barend en Van Dorp vijanden van Allah zijn. Ook heeft hij toestemming gevraagd om op Marktplaats op zoek te gaan naar een motorfiets.
17-10-2005 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Compleet Bridgenetwerk Opgerold
In een goed gecoördineerde actie hebben leden van het Nationaal Kaartspelcommando een bridgenetwerk opgerold dat in alle windstreken van ons land actief was. Hierbij zijn zeker veertig mensen aangehouden op verdenking van partnerships bij het bedrijven van bridge of zelfs whist.

Ook zijn er volgens een woordvoerster letterlijk duizenden speelkaarten, (waaronder tientallen troeven) in beslag genomen. Daarnaast is er veel indirect bewijs gevonden, in de vorm van op schrift gestelde biedingen en contracten. Volgens de woordvoerster, Nel Gaatnat, heeft justitie hiermee een "prima slag" toegebracht aan dit blijkbaar landelijk opererende netwerk: "Ze zijn flink down gegaan."

De politie kwam het netwerk op het spoor in een minder belangrijk onderzoek, dat naar de ontvoering van Claudia Melchers, wier familie volgens bronnen banden met de bridgewereld zou onderhouden. De familie Melchers ontkent dit overigens in alle toonaarden. Advocaat Hans Atout meldt desgevraagd dat "de Melchers meer dan genoeg hebben van het schoppen door de media. Die hartenvreters gooien daarmee hun eigen ruiten in. Laat de Melchers nou maar lekker hun eigen klavers jassen."

In een bij de Belgische VRT afgeleverde videoboodschap laat een onbekende en gemaskerde man, die zegt namens de internationaal gesignaleerde bridger Big Slem te spreken, weten dat er nog veel slapende bridgecellen, zogenaamde dummy's, in Nederland actief zijn. "Jullie hebben een slag gewonnen, maar zullen het potje verliezen," verklaarde hij dreigend.
30-09-2005 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)

Pagina van 105. | eerste | vorige | volgende | laatste | oude archief |

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 3

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon