Alle nieuwsflitsen

Pagina van 105. | eerste | vorige | oude archief |

Bush Ontmoet Sinterklaas
Op de eerste dag van zijn Europese reis zal de Amerikaanse president Bush in Madrid een korte ontmoeting met Sinterklaas hebben. Hiermee probeert Bush de de kritiek te sussen dat hij geen oog voor de kinderen zou hebben. De president doet de sint een mooie nieuwe stoel cadeau, en de goedheiligman geeft Bush op zijn beurt enkele dozen met aantekeningen over hem uit het Grote Boek. In de middag zal de chef-staf van Bush met die van de sint overleggen.
12-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Executie Best Bekeken
De executie van de Amerikaanse terrorist Timothy McVeigh is de best bekeken CNN-reportage ooit. De executie, die met 35 camera's vanuit verschillende hoeken werd vastgelegd, trok drie keer zoveel kijkers als het verslag van de bomaanslag in 1995 waarvoor McVeigh is veroordeeld. CNN zegt erg tevreden te zijn met de kijkcijfers.
11-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Dierenbescherming Kiest Nieuwe Beschermheer
Nu de leden van de Dieren­bescherming koningin Beatrix vanwege haar jachtverleden niet langer als beschermvrouwe willen, heeft het bestuur van de vereniging minister Brinkhorst van landbouw- en andere ruimingen aangezocht voor de rol van beschermheer.
11-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Y: Stella Braam Grijze Wolf
Y., de Turkse verdachte die vandaag terecht staat wegens afpersing en mensensmokkel, heeft tegen de pers gezegd dat Stella Braam - de journaliste die het OM op het spoor van Y. heeft gebracht - lid is van de extreem-rechtse Turkse Grijze Wolven. Braam heeft hierop gereageerd dat hij die bewering eerst maar eens voor de rechter moet durven herhalen, "want iedereen kan wel van alles in de pers roepen."
08-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
2View-Video Verder Gekraakt
Vanochtend maakte een hackergroep uit Almere bekend dat na eenvoudige handelingen met behulp van een spijker de 2View-video - een voorbespeelde band die zichzelf na twee keer afspelen wist - al direct voor opnemen gebruikt kan worden, dus zonder eerst de film te hoeven kijken.
08-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Katholiek Antwoord Abortusboot
Katholieke anti-abortusorganisaties hebben geschokt gereageerd op het Nederlandse initiatief om bij Ierland een boot te laten varen, waarop vrouwen een abortuspil kunnen krijgen. Als reactie op dit Women On Waves is een tiental priesters daarom gekomen met een Life On Waves boot, waarop vrouwen kosteloos zwanger gemaakt worden.
07-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Ook Kilometerheffing Circuit Zandvoort
Nu de coalitie afgesproken heeft op alle wegen in Nederland dezelfde kilometerheffing te rekenen, kan dit het failliet van het circuit van Zandvoort betekenen, zo zegt directeur Buster Chauffeur. Uit navraag bij het ministerie van Netelenboszaken blijkt dat inderdaad álle auto's belast gaan worden, dus ook botsauto's en zelfs auto's op een autoslaaptrein.
07-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Aanvullende Bijstand Voor Topmanagers
Als het aan de regering ligt krijgen topmanagers vanaf volgende maand een aanvullende bijstand van 30% van hun loon. Volgens premier Kok hebben de topmensen van het bedrijfsleven het al zwaar genoeg, en moeten ze in plaats van zwaarder belast te worden, hulp krijgen. Het extra geld is bedoeld voor bij managers vaak voorkomende extra kosten voor huishoudsters, kinderopvang en alimentatie.
06-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Wéér Nepalese Koning Dood
Voor de derde keer in een week is de koning van Nepal overleden. De koning, de oom van de vorige koning en broer van die daarvoor, overleed volgens officiële berichten toen hij uitschoot bij het afscheren van zijn haar - een teken van rouw. Ooggetuigen houden echter vol dat hij onthoofd is door zijn zoon, de nieuwe koning.
06-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Nog Twee Stadions In Paramaribo
In navolging van voetballer Clarence Seedorf hebben ook Aron Winter en Patrick Kluivert Suriname een voetbalstadion kado gedaan. De twee nieuwe stadions komen naast dat van Seedorf. Edgar Davids vult het moderne sportpark aan met een laboratorium voor haaronderzoek. De twee voetbalverenigingen in Suriname zijn erg dankbaar.
05-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Veel MKZ-Schade Aan Zeilboten
De totale schade door de MKZ-crisis in Friesland bedraagt volgens de Friese Task Force MKZ zo'n 185 miljoen gulden. Vijfentachtig miljoen hiervan is directe schade bij de boerenbedrijven. De overige honderd miljoen is voornamelijk lak- en scheurschade aan zeilboten van de commissieleden, zo lezen wij in het vandaag verschenen rapport Liever Dood Dan Arm.
05-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Onbekende Soldaat Weigert Te Sterven
De onbekende Russische soldaat, bij wiens graf koningin Beatrix vandaag een krans zou leggen, blijkt nog te leven. De soldaat zegt het bevel van president Poetin om terstond te sterven niet te hebben ontvangen. Een woordvoerder van Poetin geeft toe dat men niet zeker was waar het bevel heen te sturen. Een alternatief is er niet, want van alle overige dode soldaten weet Poetin maar al te goed wie het zijn, zegt een oppositielid. De eerste dag van het staatsbezoek lijkt daarmee uit te draaien op een protocollair drama.
04-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)

Pagina van 105. | eerste | vorige | oude archief |

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon