Alle nieuwsflitsen

Pagina van 105. | eerste | vorige | volgende | oude archief |

Taxichauffeurs: Rijbewijs Niet Nodig
Een tiental Amsterdamse taxichauffeurs heeft het hoofdbureau van de politie aldaar geblokkeerd. Ze protesteren tegen een boete die een collega kreeg omdat hij geen rijbewijs had. Volgens de chauffeurs doet de politie aan pesterij en treedt ze onnodig hard op. Taxirijders zouden helemaal geen rijbewijs nodig hebben, omdat ze het al kunnen, zegt één van de actievoerders.
19-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Bezoek Koraal Specht Verrast Overheid
De lokale overheid op de Antillen wist niet dat de Nederlandse fractieleiders de Koraal Specht gevangenis bezocht hebben. Ook de bewaking weet van niets. De politici, die stuk voor stuk lyrisch waren over de verbeterde toestand in de gevangenis, zijn bij het in- en uitlopen van de gevangenis blijkbaar volledig onopgemerkt gebleven.
19-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Rosenmöller: Vestig Tweede Kamer Op Saba
Het bezoek van de fractieleiders aan de Antillen is GroenLinks-leider Paul Rosenmöller zo goed bevallen, dat hij het hele parlement het liefst verplaatst ziet naar Saba. "Alles gaat hier veel relaxter, ik heb al drie deals gesloten met mijn collega's," zegt Rosenmöller, die als bijkomend voordeel noemt dat hij dan niet na elk weekeinde weer helemaal naar Nederland zou hoeven te vliegen.
18-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Frank de Boer: Het Was Ronalds Urine
Volgens Frank de Boer was de urine waarin een te hoge nandrolonwaarde is gevonden niet van hem, maar van zijn broer Ronald. "We plassen wel vaker in elkaars bekertje," aldus de geschorste aanvaller. Hij kon niet uitleggen hoe de plas van zijn broer in Spanje terecht gekomen is, terwijl Ronald zelf in Engeland bleef. "Maar het moet wel van Ronald zijn: het lijkt op het mijne, maar dan met nandrolon."
18-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
"Bevolking EU Voor Uitbreiding"
Het is niet waar dat een meerderheid van de EU-bevolking tegen uitbreiding van de unie zou zijn, hebben de EU-ministers vandaag verklaard. Dit lijkt alleen maar zo, omdat de bewoners van de toekomstige lidstaten nog niet mogen stemmen. "Als je die meetelt is er juist een meerderheid vóór. Het is daarom ondemocratisch om de uitbreiding met referenda tegen te houden," aldus een anonieme EU-commissaris die daar blijkbaar over gaat.
15-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Pronk Opgepakt Bij Rellen
Bij de rellen in Gothenburg, waar de EU-leiders elkaar ontmoeten, is minister Pronk van Milieu en Grootste Plannen opgepakt. De minister had een molotovcocktail in zijn hand, die hij naar eigen zeggen in de dichtstbijzijnde glasbak wilde werpen.
15-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Eindelijk Overeenstemming Coalitie
Na een lange periode van geruzie en onderhuidse wrijvingen hebben de drie coalitiepartners gisteren eindelijk weer eens volmondig kunnen toegeven het eens te zijn. Dit gedenkwaardige moment in de geschiedenis van Paars-II kwam nadat D66-Kamerlid Van Walsum had opgemerkt dat D66 van hem niet terug moet komen in een volgend kabinet.
15-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Bush Bezoekt Nederland
President Bush heeft rond de middag spontaan een bezoek gebracht aan Schiphol. Totaal onaangekondigd landde Air Force One op onze nationale luchthaven, waarna Bush de trap afliep en mededeelde verheugd te zijn eindelijk Zweden met eigen ogen te zien en de beroemde paella te kunnen proeven.
14-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
In Mei Maar 3 Eerste-Kamerleden Dood
In de afgelopen maand zijn maar drie leden van de Eerste Kamer overleden. Dit is opmerkelijk, omdat gewoonlijk elke maand zo'n één op de tien senatoren van ouderdom of algehele malaise omkomen, zo laat de verpleger van kamervoorzitter Korthals Altes weten.
14-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
"Imam Bedoelde De Griep"
De uitspraken van Imam El Moumni, die zoveel ophef teweeggebracht hebben, zijn verkeerd vertaald. Dat stellen 1100 moslimjongeren in een petitie. Wat door de pers met "homoseksualiteit" vertaald is, was het door de Imam onduidelijk uitgesproken, en sterk gelijkende Arabische woord voor "griep": de verspreiding van de griep is slecht voor het land.
14-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
NS Loopt Vooruit Op Spoorverdubbeling
Het is de NS nu echt menens met de verbetering van de service, zo heeft woordvoerder Z. Bussenin vanochtend laten weten. Daarom zal in de loop van de dag in Utrecht een experiment beginnen waarbij de treinen alvast worden gepland als waren er twee keer zoveel sporen. "We kunnen dan het effect van zo'n verbetering alvast meten," zegt de woordvoerder.
13-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)
Wéér Nepalese Koning Dood
Vanochtend is bekend geworden dat de nieuwe koning van Nepal gisteravond overleden is. Volgens de officiële berichten reed zijn zoon op een olifant over de vijf aanwezige familieleden heen, waarvan vier op slag dood waren. Ooggetuigen noemen het echter vreemd dat de kroonprins zelf óók onder de olifant is terechtgekomen. Een oom van de overleden koning werd alleen gewond aan zijn vinger en is de vijfde koning dit jaar.
12-06-2001 Stuur dit bericht naar een vriend(-in)

Pagina van 105. | eerste | vorige | volgende | oude archief |

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 4

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon