oude archief | huidige archief

Vis in het Net Kieswijzer 2002

Emmeloord - De Nederlandse maatschappij is in beweging. De komst van Fortuyn heeft de politiek weer tot het gesprek van de dag gemaakt, en door de dramatische wending van vorige week is de uitkomst van de Tweede-Kamerverkiezingen van vandaag ongewis. De zwevende kiezer heeft daarom behoefte aan uitleg en sturing.

Nu andere media er niet voor terugschrikken politieke stelling te nemen kan Vis in het Net niet achterblijven. Daarom volgt hier voor alle zwevende kiezers alsnog onze kieswijzer. We sommen de belangrijkste thema's op, u kiest het thema dat u belangrijk vindt, en prikt vervolgens gewoon de naam van uw perfecte kandidaat. Dan kunt u nog net op tijd uw stem uitbrengen.

Veiligheid
Meer blauw op straat, dat is één van de hoofdthema's van de campagnes. Dé kandidaten voor dit thema zijn: Jan Dirk Blaauw (VVD) en E. Blaauw (VIP).
Gaat dit thema u aan het hart, stem dan vooral niet op F. den Boef (SGP).

Een sterke overheid
In deze tijd is niets meer zeker. Mensen doen maar wat en vragen zich vaak vertwijfeld af waar dat heen moet. Wilt u dit tij keren met een sterke overheid, die ons leidt en onze maatschappij op orde brengt, kies dan voor: Hannie Stuurman (PvdA), Anne Marie Hey! (VVD), Mirjam Sterk (CDA), Henk Koetsier (GL), of Jan Bezemer (CU).

Natuur en Milieu
De wereld gaat aan de mensheid ten onder als we niet beter omgaan met onze planten en dieren. De natuurgebieden instandhouden en menswaardig omgaan met dieren, daarvoor kunt u terecht bij: Wouter Bos (PvdA), Roland Kip (PvdA), Gerrit Zalm (VVD), Annemieke de Beer (VVD), Henk de Haan (CDA), Marijke Vos (GL), Glen Braam (GL), Ingrid Muijs (VVD), Tineke Netelenbos (PvdA), Aly Vos (SP), George de Haan (LN), P.C. den Uil (SGP), M.J. Kater (SGP), L. Felix (VIP) en Trix de Roos (SP).
Stem in elk geval niet op: Liesbeth Spies (CDA), Rikus Jager (CDA), Arno Visser (VVD), Ben Hakvoort (CDA), Boris van der Ham (D66), Bart Slagter (D66), Gidia Kap (SP), H. te Wildt (PvdT) en R. Bijlhout (LPF).

Lekker Leven
Ons leven is maar kort, dus waarom zouden we ons bezighouden met grote problemen die ons individuele petje te boven gaan? Neen, waar het om gaat is lekker leven. Vindt u uw geluk, lekker leven en leuke dingen doen, belangrijker dan wat ook? Stem dan op: Jan Geluk (VVD), Joop Wijn (CDA), Aart Mosterd (CDA), Herman Troost (VSP),Rosita van Gijlswijk (SP), M.J. Kater (SP), Henny Quispel (VSP), Marien Bikker (CU), Pim Fortuyn (LPF), Joël Voordewind (CU), Marten Bierman (LN) of Rien de Vreugd (VSP).
Stem in elk geval niet op: Annie Schreijer (CDA), Erik Balemans (VVD), R. Scheiuit (PvdT), A. van Bedaf (VIP) of Arie Slob (CU).

En anders...
Weet u het ondanks deze duidelijke tips nog steeds niet, dan raden we u aan tóch te gaan stemmen. De opkomst is in deze tijden immers ook op zich heel belangrijk. Waagt u dan gewoon eens een gokje. Ons advies: Dogan Gök (GL).

De redactie van Vis in het Net.

15-05-2002

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 3

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon