oude archief | huidige archief

Harde Sex

Utrecht - Er zijn vele vormen van geluidsoverlast, maar de ergste is toch wel de harde sex. Dit blijkt uit een enquête onder 5000 inwoners van de relatief kinderrijke Utrechtse wijk Lunetten, uitgevoerd in opdracht van de vereniging Gehoord Enthousiasme Is Lastig (GEIL), door het plaatselijke bureau Enquete, Rapportage, Onderzoek en Planning (EROP).

Veel mensen zeggen last te hebben van scooters, vliegtuigen, stereoinstallaties en doortrekkende toiletten, maar nummer één op de overlast top-10 blijft toch het nachtelijke schreeuwen en bonken van de buren. "Vooral met kleine kinderen is harde sex echt afzien," zo vertelt een buurtbewoner, "de kinderen vallen op school regelmatig in slaap omdat ze 's nachts geen oog hebben dichtgedaan."

De vereniging GEIL probeert langs verschillende wegen de harde sex te temperen. Zo is het in overleg met het gemeentebestuur om een lokale campagne op te zetten onder het motto Denk met sex ook eens aan een ander. Ook liggen er plannen klaar voor meer directe acties waarmee de boosdoener met zijn neus op de feiten wordt gedrukt, zoals het opnemen van de geluidsoverlast. Deze opname kan dan weer afgespeeld worden op momenten dat het minder goed uitkomt voor de hinderlijke "sexdelinquent", bijvoorbeeld tijdens familiebezoek. Nog extremere middelen, zoals het op basis van vrijwilligheid geteste systeem waarbij de tortelduifjes stroomstoten krijgen wanneer het er te hard aan toe gaat, hebben tot nu toe slechts een averechts effect gehad. (Overgenomen uit Het Utrechts Woonblad, een reclameblaadje van lokale makelaars)

29-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon