oude archief | huidige archief

BLOTE MANNEN IN HET BOS

Apeldoorn - Blote mannen zie je niet overal, en het is ook niet de bedoeling dat mannen (én vrouwen) de hele tijd bloot gaan rondlopen.

Maar er zijn uitzonderingen, zoals in sauna "Mensen in de Mist" te Apeldoorn. Gelegen in een rustige bosrijke omgeving is deze sauna de ideale plek om eens helemaal bij te komen. Naast de ruime stoomkamers (zowel gemengd als gescheiden en privé) biedt het complex ook koude- en stoombaden in de openlucht, alsmede een tennisbaan. Natuurlijk zijn er ook massagefaciliteiten beschikbaar.

Als je een keer helemaal wil relaxen is deze sauna dan ook zeker een goed idee. En in combinatie met een bezoek aan de nabijgelegen Apenheul is het ook nog eens extra voordelig: combinatietickets zijn te krijgen bij de buschauffeur. (Van onze verslaggeefster).

15-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon