oude archief | huidige archief

DIT IS DE FOTO!!!

Apeldoorn - De Telegraaf werd erin geluisd. De Volkskrant wilde wel, maar voelde zich toch nog niet zo thuis in de rol van roddelblad. Het Reformatorisch Dagblad loofde 3 dozen eieren en een weekend Staphorst uit voor de gouden tip.  Alle bladen zijn naarstig bezig een foto van Máxima te bemachtigen. Maar wil je exclusieve foto's, dan moet je natuurlijk bij Vís in het Nét zijn. Wij presenteren u hier: de allereerste foto van onze aankomende koningin!


Nederland krijgt eindelijk weer een schoonheidskoningin!

We weten dat alle kranten al dagen foto's publiceren, maar we kunnen u verzekeren dat ze een foute vrouw hebben. Wij hebben vernomen dat de vrouw op de foto's niet Máxima is, maar een verslaafde escort-girl. De Telegraaf (en alle andere kranten daarna) zijn weer eens te snel geweest met hun conclusies. Het feit dat een vrouw op zijn minst wekelijks bij Willem-Alexánder op bezoek gaat wil natuurlijk nog niet zeggen dat het zijn nieuwe vriendin is. Met zo'n drukke baan als de zijne zal de "Váder des Váderlands" wel vaker iemand "op schoot" moeten nemen.

Volgens de anonieme maker van deze foto, "amateurfotograaf van beroep", heeft hij de foto zelf gemaakt toen hij in het New-Yorkse filiaal van de Deutsche Bank geld kwam opnemen om een nieuwe camera aan te schaffen. En geld heeft het hem opgeleverd: We hebben 50 duizend gulden voor deze foto betaald en zouden dat zo weer doen (als we hem niet al zouden hebben natuurlijk). De eerste foto van de aankomende koningin is niet niets. En mensen mensen, wat vallen we in de prijzen! Leve de koningin! Wie had dat gedacht met zo'n "lelijk eendje" als de Prins [herformuleren vanwege bvd-dreiging rvd, red.].

Bovendien heeft Vis in het Net, die al lang voordat de andere kranten überhaupt wisten dat er iets aan de hand was een onderzoek was opgestart vanwege geruchten over Willem-Alexánder en een trám (dát is helaas nog steeds niet opgehelderd), als enige een uitgebreid verslag van het leven van Máxima (tot nu toe dan) verkregen van een hartsvriendin. De redactie heeft echter na lichte dwang van de Rijks Voorlichtings Dienst (RVD) besloten om dit verslag, waar wij nog eens duizenden guldens voor hebben moeten leerleggen (wat de RVD vast niet terug gaat betalen), niet integraal te publiceren. Wij zijn het trouwens gewoon met de RVD eens dat de acne-problemen van een tiener niet zo opzienbarend zijn en dat iedereen in zijn of haar jeugd wel eens met drugs en sex experimenteert - toegegeven, de één wat meer dan de ander.

Toch vinden wij het jammer dat bepaalde zaken over de geschiedenis van Móiyena - zoals Máxima voor die, eeuhm, esthetische operatie heette - geheim gehouden worden. De RVD is van mening dat dit nodig is, omdat uit het verslag zou blijken dat "deze zogenaamde hartsvriendin geen onderscheid tussen feit en fictie lijkt te kunnen maken." Dat laatste zou dan onder andere blijken uit haar statement dat "Máxima op haar 23e is toegetreden tot een geheime sekte die tot doel heeft de wereld te zuiveren door middel van een tweede zondvloed. (...) Ze heeft thans de opdracht om een ingenieur op het gebied van het Wátermanagement te verleiden, die ook nog eens koning van een laaggelegen land wordt." De RVD schrijft ons hierover: "Iedereen weet dat de Prins van Oranje geschiedenis heeft gestudeerd, en dus geen ingenieur is: QED."

Maar zondvloed of geen zondvloed: Willem en Máxima zijn Hans Brinkers' vinger in de dijk aan ons grijze saaie bestaan, het gouden topje van onze ijsberg der ellende! Eindelijk kunnen we weer gelukkig zijn. Het koninklijk geslacht lijkt nu reeds veilig gesteld.

08-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon