oude archief | huidige archief

Joop van Zijl naar Endemol

Hilversum - In navolging van de vele tv-persoonlijkheden die de overstap al eerder hebben gewaagd, heeft nu ook Joop van Zijl besloten om de publieke omroep te verlaten en zijn heil te zoeken in de wereld van de commerciële televisie. Een betrouwbare bron meldt ons dat hij onlangs een voorlopig contract heeft getekend bij Endemol.

Van Zijl, die bij de publieke omroep meestal weinig respect krijgt voor zijn geheel eigen presentatiestijl, hoopt bij Endemol zo snel mogelijk te kunnen beginnen aan een serie van twaalf avondvullende talkshows. Volgens de bron, wier naam wij helaas niet kunnen noemen (maar die zelf meldt deze informatie te lekken omdat "ik kwaad ben dat ik ben vervangen door zo'n commerciële trien en nu de prinsjes moet doen"), wil hij deze serie nog dit seizoen op RTL-4 zien te brengen, onder de titel: Napraten over de eclips met Joop van Zijl, Antoon van Hoof en de man van de sterrenwacht.

Endemol laat desgevraagd weten dat men inderdaad heeft onderhandeld met van Zijl, maar dat er geen sprake van kan zijn dat hij meteen een eigen programma krijgt. "Zeker aan het begin worden de mensen door ons geplaatst, en hij zal toch echt net als iedereen in het Circustheater moeten beginnen. Er is nog een plaatsje vrij bij Cats II."

Joop van der Ende Presenteert
In het Circustheater te Scheveningen

DE ANDERE MUSICAL
CATS II:
De tijd in Sorghvliet
Met (oa & ovb): J. van Zijl als Jacob, M. van Weegen als Spaens Heydinnetje en B. van Dijk als Aap.
BESTEL UW KAARTEN NU!
Draait u 0900-ENDEMOL dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.
(Bellers van 0900-DODEMOL worden niet langer te woord gestaan)

08-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon