oude archief | huidige archief

Delfzijl en Venlo Gaan Samen

Enschede - Na het mislukken van de stadsprovincies Amsterdam en Rotterdam, en de problemen bij Twente-stad, is er dan eindelijk een stedenfusie gelukt: Delfzijl en Venlo gaan samen. De twee steden hebben veel gemeen, vooral op het gebied van Duitsers. Dit is de eerste keer dat bij een stedenfusie de betrokken plaatsen zelf en gezamelijk met een plan komen.

Dat de nieuwe plaats, werknaam Deemarken, in het midden gescheiden wordt door, nouja eigenlijk het grootste deel van Nederland, (werknaam Stadspark), is volgens de initiatiefnemer, Groningen-Limburg Aannemers BV, geen probleem: om een "natuurlijk geheel" te laten ontstaan laat de nieuwe gemeente een fly-over bouwen tussen de marktpleinen van beide stadsdelen. Kosten 2,8 miljard DM.

08-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon