oude archief | huidige archief

GRATIS BIER

Leeuwarden - Je maakt het niet elke dag mee: bier helemaal voor niets. In Café De Haantjes in Leeuwarden komen vele Friezen, maar ook Drenthen en Groningers, ja zelfs Amsterdamse studenten, dagelijks samen om wat te drinken, te kletsen en te zingen.

Deze gezellige kroeg bestaat al 30 jaar en wordt thans gerund door Jaap en Marie het Haantje, zoon en schoondochter van de oprichter, de nu al honderd en drie jaar oude heer van der Meer. De kroeg is dagelijks geopend en biedt naast een groot drankassortiment, een pool- en een caramboolbiljart vooral een gezonde dosis gezelligheid en bitterballen.


Uw verslaggever kan u dan ook volmondig adviseren eens een bezoek te brengen als u in de buurt bent. U zult gastvrij worden ontvangen en kunt tegen schappelijke prijzen tot in de late uurtjes terecht.
(Van onze verslaggever).

Café De Haantjes
Leeuwarden
Want gezelligheid kent geen grenzen!
Bij aankoop van fl 125,- aan sterke drank (meer dan 30%) een gratis biertje om het weg te spoelen!

08-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon