oude archief | huidige archief

Buurt lyncht oppasser: Olifant onvindbaar

Barneveld - Het huis van de oppasser van de olifant die vorige week ontsnapte is vannacht afgebrand na serieuze gevechten tussen de buurtbewoners en leden van de Barneveldse ME.

De rellen ontstonden nadat boze buurtbewoners gisteravond de brievenbus van het huis probeerden te bereiken om 3 ton gebroken eierschalen naar binnen te schuiven. De bewoners zijn boos op de 28 jarige Barnevelder, omdat deze een olifant in zijn schuur hield. Het kippengaas waarmee hij de opening van de schuur had afgeschermd was blijkbaar niet bestand tegen de blaaskracht van de olifant.


De buurtbewoners vinden het onbegrijpelijk dat iemand een olifant hield in zo'n eierrijke buurt. Elke ochtend vinden vele eierboeren enkel kapotte eierschalen in hun schuren. Zij beweren stellig dat dit komt door de olifant, die nog steeds niet gevonden is. De leiding van het politiekorps Barneveld-Lunteren-Ede/Wageningen heeft ondertussen de olifant-expert bij uitstek, Kolonel Hans "De Slurf" Hathi, over laten vliegen uit zijn woonplaats in Tanzania, maar ook deze heeft het beest nog niet weten te traceren.

01-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon