oude archief | huidige archief

Man laat boer

Heerhugowaard - Op de markt van het Noord-Hollandse Heerhugowaard heeft gisteren een man een boer gelaten, zo meldt onze verslaggever ter plekke. Volgens ooggetuigen liet de man de boer terwijl hij op zijn beurt stond te wachten bij kaasboer het Vuistje.

Deze kaasboer is wekelijks aanwezig op de markt van Heerhugowaard, maar daarnaast ook in andere plaatsen in West-Friesland en ver daarbuiten. Joris en Marie het Vuistje staan met hun kraam al bijna 25 jaar garant voor een stukje kwaliteitskaas zoals je het bij de supermarkt niet vindt.
(Van onze verslaggever).

01-09-1999

oude archief | huidige archief

Welkom in het Vis in het Net Museum
Vanaf 10-2-2009 is Vis in het Net niet meer een actieve website met uw dagelijkse portie satire. De site is, met alle medewerkers, overgebracht naar dit museum. Veel plezier met de sentimental journey die een bezoekje aan tien jaar bloed, zweet en tranen (van het lachen natuurlijk) voortaan is.

Zie ook onze museumpagina en de speciale pagina ter nagedachtenis aan de popcornloterij.
(mededeling van de VVV Texel)

Zeerob

Vis in het Net is de trotse sponsor van het linkeroog (1/196e deel) van de gekste zeehond op Texel (en dat zegt wat!): zeehond (Popcorn-) Rob bij Ecomare.

Actieve bezoekers: 1

©1999-2019 Spin in het Web te Apeldoorn.
Overname alleen na expliciete toestemming (zie ook colofon). Sommige onderdelen worden in licentie gebruikt. De copyright hiervan berust bij de licentiegevers.
Vis in het Net, Spin in het Web en Niet Het Laatste Nieuws zijn gedeponeerde merken.

Op deze site zijn onze Privacy voorwaarden van toepassing

Vis in het Net is ontworpen voor gebruik op een schermresolutie van 800x600 of hoger. We hebben de site ontwikkeld met Microsoft Internet Explorer 6.0 als testbrowser. Zie ook de colofon